MISTÄ 100CARESSA ON KYSE?

100CARE on ainutlaatuinen kokonaisratkaisumme sinulle, joka haluaa säästää luontoa ja lompakkoa, mutta ilman ylimääräistä päänvaivaa. 100CARE sisältää laitteiston asennuksen ja automaattiset ilmoitukset huolto- ja korjaustarpeista, energiankäytön kustannustehokkaan optimoinnin sekä nopean ja yksilöllisen huoltopalvelun. Olemme maan ainoa toimija, joka tarjoaa aurinkoenergiaratkaisuihin myös aurinkopaneelien huolto- ja ylläpitojärjestelmän.

MITEN 100CARE TOIMII?

Aurinkoenergiajärjestelmän asentamisen jälkeen seuraamme aurinkopaneelien toimintaa etäluettavan huolto- ja ylläpitojärjestelmämme avulla. Integroimme järjestelmän aurinkoenergiajärjestelmän aivoihin eli vaihtosuuntaajaan (invertteri), jonka avulla voimme valvoa aurinkopaneelien kuntoa ja tehoa. Myös asiakas näkee reaaliaikaisen energianseurannan mobiilisovelluksen avulla.

MIKSI 100CARE?

100CARE tarjoaa asiakkaillemme kokonaisratkaisun huolettomaan, puhtaaseen ja omavaraiseen energiantuotantoon, jonka energia- ja kustannustehokkuus on hiottu huippuunsa.

Etäluettavan huolto- ja ylläpitojärjestelmämme avulla seuraamme kaiken aikaa, että aurinkopaneelit toimivat vaadittavalla tasolla ja puutumme välittömästi mahdollisiin ongelmatilanteisiin. Järjestelmä puolestaan ohjaa invertteriä käyttämään aurinkopaneeleilla tuotettua sähköä mahdollisimman kustannustehokkaasti ja ennalta koodatun prioriteettijärjestyksen mukaisesti: Esimerkiksi päivisin kotitalouden sähkölaitteilla ei välttämättä ole käyttäjiä, jolloin aurinkopaneelien tuottama sähkö saatetaan joutua myymään sähkönsiirtoyrityksille. Huolto- ja ylläpitojärjestelmän avulla invertteri ohjaa päivällä tuotetun aurinkoenergian esimerkiksi kotitalouden lämminvesivaraajan käyttöön, joka on taloudellisesti kannattavampaa kuin ylijäämäsähkön myyminen valtakunnan verkkoon.

Huolto- ja ylläpitojärjestelmän avulla aurinkoenergiajärjestelmästä saadaan 30 prosenttia tehokkaampi.

MUUTA

Huolto- ja ylläpitojärjestelmä on mahdollista hankkia jälkikäteen kaikkiin aurinkoenergiaratkaisuihin. Tarjoamme joustavan 10 vuoden maksuaikamahdollisuuden. Voit halutessasi myös maksaa asennuksen erikseen ja hyötyä kotitalousvähennyksistä.

Kiinnostuitko? Sovitaan kotikäynti ja teemme sinulle sopivan tarjouksen.