Takuulla 100%

100SOLAR on satakuntalainen yritys, joka yli kahdentuhannen asennetun aurinkopaneelin kokemuksella tietää, minkälainen aurinkoenergiaratkaisu on sinulle kaikista sopivin. Pitkä kokemus kattotöistä taustoittaa osaamistamme ja antaa pohjan luotettavalle asennukselle. Kokemusta meillä on ennestään myös maanrakennuksen puolelta ja olemme asentaneet aurinkopaneeleita myös maatelineille.

Toimintamme perustana on aina asiakas, eikä se ole vain sananhelinää. 100SOLAR on aidosti ja oikeasti rakentunut asiakkaidemme arvostamien arvojen – luotettavuuden, jatkuvan kehityksen ja ekologisuuden – päälle: Tarjoamamme laadukkaat tuotteet ja 100-prosenttinen sitoutumisemme asiakaspalveluun tekevät meistä Suomen luotettavimman aurinkoenergiaratkaisuja tarjoavan yrityksen.

Emme hyödynnä palveluissamme alihankintaa, ja käyttämämme tarvikkeet, aurinkopaneelit ja invertterit tulevat meille suoraan tehtailta, ilman välikäsiä. Meidän kanssamme asioidessamme tiedät aina, kuka tekee työt ja mistä tuotteet tulevat.

Näin pystymme seisomaan 100-prosenttiseti kaikkien töidemme takana – ja myös tarjoamaan asiakkaille takuulla 100-prosenttista asiakastyytyväisyyttä.

Kiinnostuitko? Sovitaan kotikäynti ja teemme sinulle sopivan tarjouksen.