Usein Kysytyt Kysymykset

Saat 100 %:n takuulla sitä, mitä tilaat. Emme käytä alihankintaa aurinkopaneelien asennuksessa tai huollossa, vaan teemme kaikki työt itse. Tarvikkeemme hankimme suoraan tehtailta, ilman välikäsiä. Näin pystymme seisomaan 100-prosenttisesti kaiken työmme takana ja tarjoamaan asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua: osaava henkilökunta, laadukkaat tuotteet ja täydellinen sitoutuminen asiakaspalveluun tekevät meistä luotettavimman aurinkoenergiaratkaisujen toimittajan Suomessa. 100CARE-kokonaisratkaisulla tarjoamme sinulle palvelua, jota et saa yhdeltäkään muulta aurinkoenergiaratkaisuja tarjoavalta yritykseltä Suomessa.
Säästät rahaa sekä luontoa. Aurinkopaneelijärjestelmä tuo säästöä sähkölaskuissa, sillä se vähentää ostosähkön määrää. Paneelit nostavat lisäksi tutkimusten mukaan kiinteistön arvoa sekä muun muassa nopeuttavat mahdollista kiinteistön jälleenmyyntiä.
Suomessa aurinkoenergian kannattavuus on hyvä, ja Suomessa aurinko paistaa merkittävästi maalis- ja syyskuun välisenä aikana. Vuosittainen tuotanto on samalla tasolla kuin Keski-Euroopassa. Alkuvuodesta aurinkopaneeleiden tuottoa kasvattaa myös viileä ilmasto, sillä kylmä aurinkopaneeli tuottaa lämmintä paneelia tehokkaammin. Keskimäärin normaali aurinkoenergialaitteisto säästää energiaa 25–30 prosenttia vuositason energiankulutuksesta. Paneelijärjestelmän takaisinmaksuaikaan vaikuttaa kiinteistön arvonnousun lisäksi esimerkiksi sähkön markkinahinnan kehitys sekä järjestelmän mitoitus suhteessa omaan sähkönkulutukseen. Aurinkosähköjärjestelmän takaisinmaksuaika liikkuu yleensä 5–20 vuoden haarukassa.
Yksityishenkilö, joka teettää työtä kotona, omistus- tai vuokra-asunnossaan, kesämökillä tai vanhempiensa asunnolla, voi saada teettämänsä työn osuudesta kotitalousvähennystä. 1.1.2020 alkaen kotitalousvähennyksen vähennysprosentti on 40 %, ja suurin kalenterivuoden verotuksessa palautuva summa 2250 euroa.
Ei vaadi. Tarjoamme aina avaimet käteen -ratkaisun, jossa asiakkaalta ei vaadita teknistä tietämystä. 100CARE-kokonaisratkaisussamme seuraamme myös reaaliaikaisesti aurinkopaneelien toimintaa ja kuntoa.

Kiinnostuitko? Sovitaan kotikäynti ja teemme sinulle sopivan tarjouksen.